Salut tanca el centre de vacunació de Covid-19 a Can Pantiquet

El Departament de Salut donarà per tancada la campanya de vacunació massiva, aquest divendres 1 d’octubre i tancarà l’espai de vacunació de Can Pantiquet a Mollet que l’Ajuntament de Mollet va cedir al Departament. A partir d’aquest divendres, doncs, totes aquelles persones que encara s’hagin de vacunar hauran de demanar hora al seu CAP de referència.

Ara mateix, segons dades facilitades per l’Ajuntament, el 85,7% de la població major de 12 anys de la ciutat ja ha rebut la primera dosi i ja tenen la pauta completa el 83,3% el que comporta que en aquests moments 39.432 molletans i molletanes hagin rebut les dues vacunes.

D’altra banda els principals indicadors de la Covid-19 segueixen a la baixa. En aquest sentit, l’índex de rebrot a Mollet estava aquest dilluns en aquests moments en 59, quan dilluns passat era de 77. El que ha augmentat lleugerament és la velocitat de retransmissió situant-se fins als 0,94.

Als centres educatius de Mollet hi ha 1 grup d’alumnat de primària confinat. A Mollet hi ha 30 persones confinades i 8 positives entre Primària i Secundària.