L’Hospital de Mollet està a punt de buidar-se de malalts de Covid-19

L’Hospital de Mollet està a punt de buidar-se de malalts de Covid-19 i actualment només hi ha dues persones ingressades per aquest motiu, segons ha informat aquest dimecres la Fundació Sanitària Mollet. El dimecres de la setmana passada eren encara set les persones ingressades amb coronavirus.

La baixada d’ingressos hospitalaris està d’acord amb la reducció del risc de rebrot en el Baix Vallès que és ja baix i se situa en 57 punts. La Rt, la capacitat de cada positiu d’infectar una altra persona, assenyala una tendència negativa i creix en 1,05. L’índex de rebrot a Mollet és molt similar i és en aquests moments de 59, quan dilluns passat era de 77. El que ha augmentat lleugerament és la velocitat de retransmissió situant-se fins als 0,94.

Pel que fa a les vacunacions, a hores d’ara el 85,7% de la població major de dotze anys ja ha rebut la primera dosi i ja tenen la pauta completa el 83,3% el que comporta que en aquests moments 39.432 molletans i molletanes hagin rebut les dues vacunes.