La Tramolla i l’Esbart Dansaire de Mollet posen en marxa un cicle d’intensius d’arts escèniques

El passat dimarts es va celebrar a la Sala Clandestina de La Tramolla la presentació del primer cicle d’intensius d’arts escèniques que, sota el nom de “Tast d’Art” organitzen conjuntament La Tramolla i l’Esbart Dansaire de Mollet.

En aquest primer cicle, que ocuparà els dissabtes d’octubre i novembre, presenten quatre propostes, de la mà de quatre dones, dues de Mollet i dues de fora, que integren teatre, música, cos, dansa i cant: Iniciació al Cabaret amb Ester López, Ukulele (iniciació i nivell 2) amb Sonia Jiménez, Improvisació guiada amb Vero Hernández Royo i Tècniques d’Interpretació al Teatre Musical amb Cinta Moreno i Guillem Cirera al piano.

“La intenció és programar cada trimestre un seguit d’intensius de diferents disciplines artístiques (dansa, teatre, cant, música…) pensades per als nostres integrants i alumnes i les seves necessitats, però obertes al conjunt de la ciutadania”, expliquen des de La Tramolla. I expliquen que als intensius portaran “a formadors i formadores de primer nivell i oferirem l’oportunitat d’entrar en contacte (de tastar) tècniques i disciplines que no es troben normalment en l’oferta educativa del nostre entorn”.

L’acte va comptar amb una proposta gastronòmica a càrrec del restaurant Pitapes i el Forn i Pastisseria Prat de Mollet, que van oferir uns vol-au-vent de full amb crema cremada, préssec i raïm, combinats amb un cava “Camí dels Xops” de 2020, i va acabar amb l’actuació de Sonia Jimenez a l’ukulele, acompanyada per la seva filla Joana, que ens van interpretar el tema “Let it be” dels Beatles.