L’Endroit commemora el seu 40 aniversari amb una celebració amb amics i clients

imatge de la família Camp. Foto: Javier Pequerul

Aquest mes d’octubre el Pub L’Endroit, un dels referents de l’oci a la ciutat de Mollet, fa quaranta anys. Per celebrar-ho el dimecres 13 d’octubre, dia de l’aniversari, organitzen una festa a partir de les 20 h. A la mateixa es regalarà l’Auca de L’Endroit que ha estat expressament elaborada per l’artista Dase.

La celebració del 40 aniversari seguirà el dijous i el divendres, 14 i 15. El dijous 14, de 20 h a 22 h, es farà degustació del còctel L’Endroit i el divendres 15 a partir de les 20 h, hi haurà festa amb pica-pica i pastís d’aniversari. A les 22 h, els assistents podran gaudir de Frank Mercader & Esteve Coll en concert.

Gerard Camp, de L’Endroit ens explica que volen “continuar treballant donant el millor de nosaltres com sempre hem fet, per fer-vos sentir com a casa” i explica que les activitats s’han organitzat per donar les gràcies a tots els seus clients i amics per acompanyar-los en aquesta aventura que ja dura quaranta anys.

DES DE 1981

El pub L’Endroit es va inaugurar el 13 d’octubre de 1981, però des de l’inici va néixer amb vocació de ser més que un local de copes. El 1983 es va posar la primera taula de billar i es van començar a organitzar equips de futbol sala, bàsquet i dards. Aquesta faceta esportiva va anar a l’alça i va ser als anys noranta, després de la primera remodelació i de muntar la terrasseta d’estiu quan van créixer en importància.

Als anys 97 i 98 l’Endroit va ser premiat dos anys consecutius com millor entitat esportiva de Mollet a la nit de l’esport per l’èxit de l’equip de futbol sala que va jugar a la Nacional B. L’any 2002 es va presentar la Lliga Molletana de Billar que després es convertiria en AMOBA. L’any 2008 es va fer la segona gran redecoració del pub i el 2009 es va tancar la terrasseta d’estiu amb un gran concert de cloenda. El 2014 el local es va redecorar el cau com un chill-out i també es van millorar detalls de l’exterior.

El 2016 l’Endroit es va assolir la fita esportiva d’organitzar 100 campionats de billar. Ara l’Endroit, després de superar un any i set mesos de pandèmia, continua endavant i celebra el seu 40 aniversari.

L’auca feta per Dase per l’ocació