La infermeria de l’Escola Sant Gervasi, la primera infermeria escolar de Catalunya acreditada pel Departament de Salut

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha acreditat la infermeria de l’Escola Sant Gervasi de Mollet del Vallès com a centre autoritzat pel Departament de Salut. “Aquesta acreditació suposa un reconeixement a la qualitat i seguretat del servei que s’hi ofereix, ja que per aconseguir-la s’han hagut d’acomplir nombrosos criteris en aquest sentit”, expliquen des de l’escola.

La infermeria de l’Escola Sant Gervasi és la primera infermeria escolar de Catalunya que rep aquesta acreditació del Departament de Salut. Aquest és el tercer curs que l’Escola Sant Gervasi disposa d’una infermeria dins del centre al capdavant de la qual s’hi troba una infermera titulada, la Gemma Garcia, qui a més d’atendre sanitàriament els alumnes de l’Escola treballa amb ells diversos programes de salut i prevenció. La valoració que tota la comunitat fa del servei és excel·lent.