Les Jornades Europees del Patrimoni se sumen a l’any Miralles i recorden els 20 anys del Parc dels Colors

Mollet se suma a l’Any Miralles amb una visita guiada al Parc dels Colors, amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni 2021. El Parc dels Colors es va inaugurar l’estiu del 2001, ara fa justament vint anys. Es tracta d’una de les obres pòstumes de l’arquitecte Enric Miralles, qui va morir un any abans de la inauguració. Les Jornades Europees se celebraran del 8 al 10 d’octubre i també inclouen tallers familiars i portes obertes al Museu Abelló i La Casa del pintor Abelló.

La visita al Parc dels Colors serà el divendres 8 d’octubre a les 19 hores. L’activitat continuarà amb una visita al Parc de Can Mulà, el primer espai verd de la ciutat, i amb el recital de poesia i música ‘Aviat serà aviat’, de David Ymbernon i Xavi Lloses.

La Fundació Miralles està celebrant l’Any Miralles amb diversos actes arreu del territori, per commemorar que el 2020 va fer vint anys de la mort de l’arquitecte. La regidora de cultura, Mercè Pérez ha comentat que “un any més ens sumem a la celebració de les Jornades Europees del patrimoni per poder mostrar el gran i interessant patrimoni que tenim a Mollet, amb aquestes activitats descobrirem curiositats, sovint desconegudes d’espais emblemàtics de la nostra ciutat”.

Les Jornades Europees del Patrimoni també inclouen un taller familiar on els nens podran crear una maqueta del seu parc ideal, amb arbres, fonts, escultures o zones de joc. L’activitat se celebrarà al Museu Abelló, el dissabte 9 d’octubre d’11 h a 14 h i de 17 h a 20 h i el diumenge 10 d’octubre d’11 h a 14 h.

També, com és tradicional, el Museu Abelló farà jornades de portes obertes el divendres 8 d’octubre de 17 a 20 h, el dissabte 9 d’octubre d’11 a 14 h i de 17 a 20 h i diumenge 10 d’octubre d’11 h a 14 h. No caldrà reserva prèvia. La Casa del Pintor Abelló es podrà visitar el divendres 8 d’octubre a les 18 h, el dissabte 9 d’octubre a les 12 h i les 18 h i el diumenge 10 d’octubre a les 12 h.