Alèxia Putellas nominada pel guardó que acredita la millor jugadora del món, la Pilota d’Or femenina

La jugadora del FC Barcelona, la molletana Alèxia Putellas segueix fent història dintre del futbol femení. Aquest divendres s’ha sabut que està en la llista de les 20 jugadores de tot el món de ser nominades per obtenir la Pilota d’Or que concedeix la revista France Football. Fa unes setmanes Putellas ja va ser escollida com millor jugadora de la UEFA 2020/2021.

A més de Putellas les altres nominades espanyoles la Pilota d’Or femenina són Sandra Paños, Lieke Martens, Irene Paredes i Jennifer Hermoso.

La data de la cerimònia d’entrega de la Pilota d’Or 2021, guardó que acredita el millor futbolista del món, serà el pròxim 29 de novembre al Teatre Châtelet de París, després que l’any passat s’hagués de suspendre per la pandèmia.

France Football també atorgarà aquest mateix dia la Pilota d’Or femenina, el trofeu Kopa al millor jugador de menys de vint-i-un anys i el trofeu Yashin al millor porter. Les 20 candidates a la Pilota d’Or femenina, que en la seva única edició lliurada fins al moment va guanyar la nord-americana Megan Rapinoe, seran elegides per un jurat de 50 periodistes especialitzats en futbol femení.