400 persones van gaudir dels concerts del Festival Internacional de Música Sona Mollet

La sisena edició del Sona Mollet, Festival Internacional de Música – Memorial Anna Villaescusa Rebull, aquest 2021, ha tornat a ser presencial i, malgrat l’obligatorietat de limitar els aforaments, el Mercat Vell i al Teatre de Can Gomà s’han tornat a omplir per gaudir de les interpretacions de músics consolidats i joves promeses en els estils de jazz, piano i música de cambra. Recordem que l’any passat, a causa de la pandèmia, es va haver de fer en format telemàtic i que enguany es recuperava la presencialitat.

Tot i la limitació d’aforaments, segons ha informat L’Ajuntament de Mollet gairebé 400 persones han assistit als concerts programats de divendres a diumenge. El divendres va ser el dia més exitós i es van esgotar les entrades pel concert de jazz.

“En general, el públic assistent ha mostrat un alt grau de satisfacció per la qualitat del programa i el nivell artístic del festival així com pel fet de retrobar-se i poder tornar a viure la música en directe”, comenten fonts municipals.

L’alcalde Josep Monràs ha declarat “estem contents d’haver tornat a poder gaudir de la bona música en directe del Sona Mollet i de la bona acollida entre la ciutadania.” I ha afegit “No oblidem que és un festival solidari, amb figures internacionals de primer nivell i en el que tots els beneficis de les entrades van íntegrament a la Fundació Josep Carreras per ajudar en la lluita que fa la fundació contra la Leucèmia!”