La regidora de Mollet Mireia Dionisio serà diputada del PSC al Parlament de Catalunya

La primera tinent d’alcalde de Mollet,Mireia Dionisio, que ocupava el número 24 a la llista del PSC Units per Avançar a les darreres eleccions al parlament de Catalunya, serà la nova diputada del Grup al Parlament de Catalunya, ocupant la vacant d’Eva Granados que ha estat elegida senadora, segons ha informat la Federació del PSC al Vallès Oriental.

Amb la incorporació de Mireia Dionisio, ja són tres els representants del PSC del Vallès Oriental que seuran al Parlament; Salvador Illa de La Roca del Vallès, Jordi Terrades de Granollers i ara Dionisio de Mollet del Vallès conformen el Grup Parlamentari dels Socialistes i Units per avançar.

D’altra banda, l’actual regidora del PSC que milita al partit des de 2003, continuarà exercint les seves tasques a l’Ajuntament de Mollet on és l’actual primera tinenta d’Alcaldia i coordina les Àrees de governança, economia i serveis territorials.

Mireia Dionisio, que és també la primera secretària del PSC de Mollet, declara que “és per a mi un honor i un orgull poder servir a la ciutadania de Catalunya des del Parlament, i poder acompanyar a en Salvador Illa en la seva tasca d’oposició i de construcció del Govern Alternatiu de Catalunya. Afronto aquesta nova responsabilitat amb il·lusió i respecte, continuant  compromesa totalment  amb el municipalisme, seguint amb les  meves responsabilitats a l’Ajuntament de Mollet, i treballant incansablement dia a dia per continuar millorant la meva estimada ciutat”.

Des de la Federació del PSC del Vallès Oriental i Moianès celebren aquesta nova incorporació i afirmen que continuaran donant tot el suport als nostres representants al Parlament.