L’Hospital de Mollet ja no té cap ingressat per Covid-19

L’Hospital de Mollet ha donat avui la notícia més esperada: actualment no hi ha cap persona ingressada per Covid-19. Aquests darrers set dies s’han donat dues altes i novament no s’ha produït cap defunció. En les darreres setmanes tot apuntava cap a aquest fet que no es veia des de l’estiu de 2020. La setmana passada només hi havia una persona ingressada i ara fa quinze dies n’hi havia només dues.

La notícia de l’Hospital arriba en un moment en què a Mollet, després d’un repunt registrat la setmana passada, tornen a baixar tots els indicadors de l’epidèmia de Covid-19. Segons les últimes dades oficials fetes públiques el dilluns, l’índex de rebrot a Mollet és més alt que altres indrets del territori i se situa en 168 casos de cada 100.000, però es redueix amb relació al dilluns passat que era de 190. La velocitat de retransmissió també es redueix fins a 1,35, quan dilluns passat era de 2,15.

Segons les dades de la Generalitat de Catalunya, el risc de rebrot en el Baix Vallès és baix i se situa en 47 punts i la Rt en 0,62.

Als centres educatius de Mollet, segons ha informat l’Ajuntament, hi ha 7 grups d’alumnat de primària confinats. En total, entre primària i secundària, hi ha 195 persones confinades i 17 positives.

Pel que fa a les vacunacions, el 86,1% de la població major de dotze anys ja ha rebut la primera dosi i ja tenen la pauta completa el 84,5%, el que comporta que en aquests moments prop de 40.000 molletans i molletanes ja tinguin la pauta completa.