L’estació logística d’Amazon de Can Magarola comença a operar aquest divendres

Aquest divendres 15 de l’octubre començarà a operar la nova estació logística d’Amazon al Polígon de Can Magarola de Mollet de Vallès, segons han informat fonts de la companyia.

Aquest centre d’última milla de 7000 metres quadrats comptarà amb fins a 130 empleats i crearà al voltant de 330 oportunitats de treball addicionals per als conductors de les sis empreses de repartiment locals col·laboradores d’Amazon a la ciutat.

Les estacions logístiques impulsen la gestió de l’última milla de les comandes d’Amazon i ajuden a accelerar els lliuraments als clients. Els paquets arriben a una estació logística des dels centres logístics i de distribució d’Amazon pròxims, es carreguen en els vehicles de repartiment i finalment es lliuren als clients.

Com a part de l’compromís d’Amazon de tenir zero emissions de carboni netes en tota l’empresa per 2040, l’edifici està dissenyat amb l’eficiència energètica com a prioritat principal. En aquest sentit, entre d’altres, la nau compta amb 500m2 de panells solars i il·luminació LED.

“Estem encantats d’invertir a Mollet amb aquesta estació logística, que proporcionarà un lliurament eficient als nostres clients de la zona i crearà desenes d’oportunitats de treball per a diferents professionals”, afirma Pau Capellà, Manager de l’estació logística d’Amazon a Mollet de Vallès.

“Estic molt contenta per l’oportunitat que m’ha brindat Amazon de poder estar en el llançament d’una nova estació. L’expansió de la companyia ha generat oportunitats laborals que m’han permès desenvolupar-me en llocs de treballs de diferents àrees. La companyia afavoreix que els treballadors creixem professionalment “, explica Bàrbara Esteve, emprada a l’estació logística d’Amazon a Mollet.