Queixes dels veïns de Can Pantiquet per l’alt volum de la música d’un establiment del polígon Can Magarola

La Policia Municipal de Mollet del Vallès ha aixecat una acta contra la discoteca del polígon industrial Can Magarola Bluemoon-Bocaccio per un problema de sorolls nocturns. Diversos veïns, especialment del barri de Can Pantiquet, van presentar queixes el passat dissabte a la matinada per l’alt volum de la música procedent d’aquest establiment d’oci nocturn que recentment ha reobert les portes.

Segons ha confirmat la Policia Municipal de Mollet, la nit de dissabte es va detectar aquesta molèstia a partir de les denúncies presentades per diferents veïns de la ciutat. La Policia Municipal va anar a l’establiment, es va aixecar acta i ara, segons han indicat fons municipals, es realitzarà un “seguiment tant de la Policia Municipal com dels serveis tècnics de l’ajuntament perquè aquests establiments compleixin la normativa i no es pugui produir molèsties a la ciutadania”.

Mary Moreno Ansó, del barri de Can Pantiquet, explica que va ser una de les persones que es van queixar de l’alt volum de la música procedent del polígon. “Eren les 5 de la matinada i encara no podia descansar per la música tan alta”, comenta. La música sembla que se sentia des del barri de Can Borrell i en altres punts de la ciutat, segons han apuntat alguns veïns a les xarxes socials.