Els castells tornen a la plaça Prat de la Riba amb la 29a diada dels Castellers de Mollet

Diumenge 31. 12 hores. Plaça Prat de la Riba

Ja està tot llest perquè els Castellers de Mollet, després de més d’un any d’absència a causa de l’epidèmia, tornin a la plaça Prat de la Riba. Serà aquest diumenge 31 d’octubre amb motiu de la 29a Diada Castellera, que no es va poder fer l’any 2020. Allà actuaran amb els Castellers de Caldes de Montbui, els Escaldats, i els Manyacs de Parets. La 29a diada va arrencar aquest dimarts amb els assaigs al Mercat Vell, que es tornaran a repetir avui dijous, i divendres de 21 h a 23 h. Avui dijous és l’anomenat assaig de les “camises molones”. Dissabte a les 19 h, a la plaça Prat de la Riba, hi haurà l’actuació de vigília amb el Ball de Diables de Mollet, la Cuca Molla, el Moll Fer, La Santa Teca, els Gegants de Mollet i els Castellers de Mollet.