Ballús guanya l’Espiga de Plata i públic a Seminci

Tomàs Gutiérrez amb la directora molletana Neus Ballús

La 66a Setmana Internacional de Cinema de Valladolid, la Seminci, ha premiat la pel·lícula Sis dies corrents, dirigida per la molletana Neus Ballús, amb l’Espiga de Plata i el premi del públic. Basada en situacions i personatges reals, la pel·lícula retrata entre la ficció i el documental el dia a dia de Mohamed Mellali, Valero Escolar i Pep Sarrà, treballadors d’una petita empresa a la perifèria de Barcelona.

Neus Ballús va explicar a la Seminci que “Sis dies corrents és una pel·lícula sobre la diversitat de llars i de famílies que hi ha al nostre país (…) Sobre gent real en situacions en certa manera imprevisibles. Calia dirigir sense saber que anava a passar”.

La Seminci ha tingut més protagonisme molletà, ja que Tomàs Gutiérrez Castells, veí de la ciutat, en nom del blog Cine de Patio formaba part del jurat del premi Blogos De Oro de la crítica de la 66 Seminci. Aquest premi va ser per La Peor Persona Del Mundo de Joachim Trier.