Els Castellers de Mollet van tornar a plaça amb moltes ganes

Imatge de l’actuació de @alonso_jordi

Aquest diumenge 31 d’octubre amb motiu de la 29a Diada Castellera, que no es va poder fer l’any 2020, els Castellers de Mollet van tornar a la plaça Prat de la Riba després de dos anys d’absència obligada. Allà van actuar amb els Castellers de Caldes de Montbui, els Escaldats, i els Manyacs de Parets. Els verds clarets van portar 140 camises a la plaça de les quals 25 eren noves i van dur a terme una diada més que meritòria malgrat els molts mesos passats de sequera castellera i d’impossibilitat de reunir la colla.

Els Castellers de Mollet, en les successives rondes, van demostrar que no han perdut la forma, que tenien moltes ganes de tornar a actuar a casa, i van alçar un 4 de sis i dos tres de sis, un d’ells amb folre. Els de Mollet van entrar a la plaça amb un pilar de 4 baixat per les escales i van dir adeu a la seva diada amb un altre pilar de quatre compartit amb els Escaldats i els Manyacs.

Els Escaldats de Caldes van demostrar muscle casteller també amb els pilars de 4 d’entrada i de sortida de la diada i amb castells de 3 de sis i de dos de sis. Els Manyacs de Parets van repetir diversos pilars de quatre.

La 29a diada va arrencar el dimarts, dijous i divendres passat amb els assaigs al Mercat Vell, de 21 h a 23 h. El dijous es va fer l’anomenat assaig de les “camises molones”. Dissabte a les 19 h, a la plaça Prat de la Riba, es va fer també l’actuació de vigília amb el Ball de Diables de Mollet, la Cuca Molla, el Moll Fer, La Santa Teca, els Gegants de Mollet i els Castellers de Mollet.