L’atur segueix reduint-se a l’octubre a Mollet i ja hi ha 706 desocupats menys que fa un any

action automotive car employee
Photo by Pixabay on Pexels.com

El passat mes d’octubre, l’atur s’ha reduït a Mollet del Vallès en 52 persones, el que la converteix en la ciutat del Vallès Oriental en generar més ocupació durant aquest mes. En aquests moments, el nombre de persones desocupades és de 2.964 i la taxa d’atur se situa en el 11,50 %. Segons les darreres dades relatives al mes d’octubre, el nombre de persones aturades inscrites a l’Oficina de Treball de la Generalitat de Mollet com a demandants de feina s’ha reduït en 52, el que comporta un –1,72% respecte al mes anterior.

FEINA PRECÀRIA

En referència a la variació interanual, d’octubre de l’any passat a aquest, l’atur ha disminuït a Mollet en 706 persones, el que representa un descens del 19, 24 %.


Per la UGT “tot i que l’atur es torna a reduir per vuitè mes consecutiu alertem de nou que la recuperació del mercat de treball s’està fent en base a la temporalitat i la precarietat laboral, amb contractes de curta durada i baixos salaris que acabin provocant que es treballi per ser pobres”.


Per l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, “malgrat que els principals indicadors de la pandèmia tendeixen a estabilitzar-se i poc a poc ens apropem a la normalitat, és evident que des del punt de vista laboral i econòmic els seus efectes persisteixen, i per aquest motiu, dades com les d’avui, ens generen un alt grau de satisfacció i ratifiquen el fet que per aquest equip de govern municipal sempre hagi estat una prioritat la cerca d’oportunitats de feina pels molletans i les molletanes”.