Centenars de persones es manifesten a Mollet contra la urbanització del Calderí

Diversos centenars de persones es van manifestar pels carrers de Mollet aquest diumenge per mostrar la seva oposició a la urbanització de l’espai d’El Calderí ja aprovat per l’Ajuntament de la ciutat. La convocatòria de manifestació la va realitzar la Plataforma Salvem El calderí i va comptar amb el suport dels grups municipals d’Ara Mollet ERC MES i Mollet en Comú a més d’altres formacions com la CUP o entitats ecologistes, veïnals i socials

La manifestació es va iniciar a la plaça Catalunya i després va recórrer diversos carrers del centre. La manifestació va dirigir-se cap al camí rural que passa pel mig del Calderí i que va cap al club de tenis i posteriorment van retornar al centre fins a la plaça de l’Ajuntament on van tenir lloc els parlaments. Entre els participants hi havia els portaveus d’Ara Mollet ERC MES, Oriol López i de Mollet en Comú, Marina Escribano.

Els concentrats, que portaven diverses pancartes, també van mostrar la seva oposició al POUM que preveu construir pisos entre el barri de Santa Rosa i la ronda dels Pinetons. Justament el dissabte veïns de Santa Rosa van plantar creus de protesta al POUM al bosquet de Santa Rosa que van ser retirades al cap de poques hores.