El Centro Cultural Andaluz de Mollet celebra el seu tradicional homenatge a Lorca

Dissabte. 13 de novembre. 19 h. Teatre de Can Gomà

El Centro Cultural Andaluz de Mollet celebra aquest dissabte, al Teatre de Can Gomà, un dels actes més clàssics del seu calendari: L’Homenatge a Federico García Lorca. A partir de les 19 h, es farà l’excepcional presentació del llibre “Dues històries unides”, dels autors Francisco Bueno i Charo García.

També es podran gaudir dels quadres de ball de l’entitat així com del seu coro rociero, a més de la representació especial de l’artista convidat, que en aquesta ocasió és l’Escola de ball flamenc Casa de Andalucía de Cerdanyola.

L’acte seguirà els patrons del protocol covid, sent aforament limitat fins que els seients s’hagin ocupat per complet, i no podrà quedar ningú dret a la sala. Ús de gel hidroalcohòlic, màscara obligatòria i distància personal a les cues. Portes obertes a partir de les 18.30 h