El mercat setmanal de Mollet recupera la seva ubicació d’abans de l’epidèmia

A partir del dimarts 23 de novembre, les parades del sector tèxtil i de la llar del mercat setmanal de Mollet retornaran, majoritàriament, a les ubicacions prepandèmia. La mesura es pren una vegada han deixat d’estar vigents la majoria de les restriccions imposades per la Covid, segons ha informat aquest dimecres l’Ajuntament de Mollet.

Així, el mercat dels sectors tèxtil i de la llar quedaran ubicats als carrers: Anselm Clavé, Ramon Casas, Sant Vicenç, Prat de la Riba, Barcelona, Balmes, les rambles Fiveller i Balmes, el passatge Llibertat i la plaça Major.

La regidora de Comerç, Mercè Pérez, ha volgut agrair “als marxants i a la ciutadania la seva comprensió i col·laboració” afegint que “Els indicadors indiquen que ens apropem a una certa normalitat, però la pandèmia no ha desaparegut i que cal que seguim prenent mesures de seguretat per no donar cap pas enrere”.

En el mes de juny de 2020, després de diferents setmanes de suspensió, l’Ajuntament de Mollet va recuperar el mercat setmanal, però desplaçant tota la part de tèxtil i parament de la llar a la zona de la Riera Seca. El passat 15 de juny, amb la millora de la situació epidèmica, les parades del mercat setmanal van iniciar un apropament al centre. Concretament l’espai de mercat tèxtil va incorporar dos nous carrers: Anselm Clavé, en el tram que va des de l’encreuament de la rambla de Balmes fins a Ramon Casas, davant del Parc de Les Pruneres, i el primer tram de l’avinguda Teixidores, entre la rotonda de Can Fàbregas i l’encreuament del carrer d’Ordidores.

Carrers que ocuparà el mercat a partir del dia 23