Alumnes dels Cicles Formatius de l’Escola Sant Gervasi reconeguts amb els premis de la Cambra del Vallès Oriental

En Carlos José Macanàs i la Paula Corchero, alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Laboratori d’Anàlisi i Control de Qualitat de l’Escola Sant Gervasi, i la seva tutora, l’Olga Ballesté han rebut el Premi Futur Cambra per un projecte sobre la reducció del contacte amb les substàncies perilloses i tòxiques en els laboratoris.

A més, dos alumnes de l’Escola del Cicle Formatiu de Fabricació de Productes Farmacèutics, biotecnològics i afins de l’Escola Sant Gervasi han resultat finalistes. Es tracta de la Yasmina Mateo i en Javier Figueroa.

Aquest reconeixement es va fer públic el passat dijous quan es va celebrar al Circuit de Catalunya, el Dia de la Cambra del Vallès Oriental per a reconèixer la Formació Professional de la comarca i també l’esforç que les empreses vallesanes han realitzat a causa de l’epidèmia de COVID.