The Pool Riders guanya la segona edició de la Copa Amoba

El The Pool Riders s’ha endut la segona edició de Copa Amoba després d’imposar-se 10-4 als de l’Only Billar Fiction. En una final on els campions han fet valer la seva etiqueta de favorits.

El premi al Millor Jugador de la Final ha estat per Rubén Díaz del The Pool. Hem gaudit d’un magnífic espectacle amb jugadors d’una altíssima qualitat.

Per l’equip campió han format: Curro Fernández, David Romero (campions d’Espanya i de Catalunya) i Rubén Díaz (categoria màster). També en Ricardo Martín (categoria màster) que forma part de l’equip però no ha jugat la final.

Pels finalistes: Said Laoukili (categoria primera), Àlex Sarrià (categoria primera) i Albert Giró (categoria primera). També estan a l’equip però no han jugat la final, Genís Busquets i Juan Cervera.

Amb aquesta Copa, expliquen des d’Amoba, “estem consolidant una competició que és divertida i competitiva alhora a la meitat de la nostra Lliga Regular, on es puden enfrontar les categories havent-hi hàndicap pels de segona. I jugant diferents modalitats de billar americà dins el mateix enfrontament”.

La seu de la Final de la 2a Copa Amoba ha estat el The Pool. En aquesta edició han participat 40 jugadors dels 8 equips classificats, la majoria de Mollet.

L’organització agraeix la col.laboració del seu principal patrocinador, Sportgames.