Exposicions i altres activitats per erradicar la violència contra la dona

Exposicions Desmuntant els rols de gènere i Denúncia. CIRD Joana Barcala. 19 de novembre.17h

Un any més, l’Ajuntament de Mollet del Vallès, amb la implicació de les escoles i instituts, les associacions de dones i d’altres associacions de la ciutat, s’adhereix al Dia Internacional per a l’Eradicació de la Violència vers les Dones, que se celebra el proper 25 de novembre, amb un seguit d’activitats adreçades a tothom amb l’objectiu de seguir treballant per eradicar aquesta xacra.

Entre elles, el taller Reflexionem en clau de gènere, que es farà al Centre Cívic Can Borrell aquest dijous a partir de les 18 h, la inauguració de les exposicions Desmuntant els rols de gènere i Denuncia que acollirà el CIRD Joana Barcala el 19 de novembre a partir de les 17h, o la carpa Dona-li veu al respecte, la violència psicològica existeix, que s’instal·larà el 25 de novembre a la Plaça Major de 10 a 13.30 h.

L’acte central serà justament el proper dijous 25 amb la lectura del Manifest unitari que es farà a les 12 del mig dia davant el consistori amb la participació en la lectura de les associacions i grups de dones i els instituts de Secundària de Mollet.

Amb el suport a aquest Manifest, l’Ajuntament de Mollet, un any més, vol fer pedagogia especialment entre els més joves, i conscienciar a la societat en general per tal de condemnar de manera contundent i sense embuts la violència envers les dones.