El risc de rebrot de la Covid-19 es dobla al Baix Vallès, però la situació hospitalària es manté estable

Segons les dades de la Generalitat de Catalunya, el risc de rebrot de la Covid-19 en el Baix Vallès augmenta fins a 147 punts i la Rt a 2,10. Això implica que la subcomarca de Mollet està en un risc que fins ara s’ha considerat mitjà i està a punt d’arribar a un risc alt. De fet el risc de rebrot s’ha doblat en els últims quinze dies. Les dades certifiquen una lenta tendència a l’alça que s’ha produït al llarg de tot el mes de novembre. Fa dues setmanes el risc de rebrot en el Baix Vallès se situava en 77 punts i la Rt en 1,41 i tres setmanes enrere el risc de rebrot en el Baix Vallès se situava en 52 punts i la Rt en 1,06.

Tot i aquesta tendència a créixer els casos a l’Hospital de Mollet, segons informava la Fundació Sanitària de Mollet, la situació actual és d’estabilitat amb tres persones ingressades per Covid-19. Aquesta setmana hi ha hagut dues altes i cap defunció. Fa dues setmanes no hi havia cap ingressat, però des d’octubre, l’Hospital s’ha mantingut, amb pujades i baixades, en aquesta forquilla que va des de cap cas a tres ingressats com a màxim.