El Mercat Municipal participa al Gran Recapte d’Aliments 2021

Per segon any consecutiu, el Mercat Municipal de Mollet del Vallès participa al Gran Recapte dels Aliments que es durà a terme del 19 al 27 de novembre. Igual que ja es va fer a l’edició anterior, a causa de la pandèmia, les donacions seran exclusivament econòmiques i no amb productes.

En aquesta edició, igual que l’anterior, els aliments frescos i proteics, com els ous, la carn, el peix i l’aviram, i també les fruites, hi tenen un protagonisme especial, ja que el format va canviar l’any passat i permet abastir també amb aliments frescos a les persones que més ho necessiten.

Des de divendres 19 de novembre es podran adquirir tiquets per valor de 3 euros a les diferents parades del Mercat Municipal de Mollet. El donatiu en diners realitzat a cada parada es convertirá, íntegrament, en producte fresc, que serà entregat a aquelles llars que més ho necessiten de Mollet a través de les entitats que actualment ja reparteixen aliments i que a Mollet són Caritas i Creu Roja.

Aquesta iniciativa és una campanya solidària que també compta amb el petit comerç local.

Enguany, i com a novetat, també s’han apuntat a la iniciativa solidària, a més del Mercat Municipal, establiments del teixit comercial local molletà com són Món Ibèric, Eco Bionia i el Forn i pastisseria Prat.

Ana María Díaz, regidora de Serveis Socials, “l’Ajuntament dona suport constant al Banc d’Aliments per garantir l’alimentació d’aquelles famílies que més ho puguin necessitar. I així ho seguirem fent per convicció i per responsabilitat social” i ha afegit que “la pandèmia ha despertat una gran solidaritat entre els molletans i les molletanes, fem que aquesta flama continuï ben viva també en aquest recapte. Un any més animo a tota la ciutadania a participar, fent voluntariat aquell dia o bé amb donacions.”