Quatre detinguts a Mollet quan volien robar una botiga de telefonia

La Policia Municipal de Mollet ha detingut quatre homes per l’intent de robatori a un establiment de telefonia mòbil situat al Carrer Berenguer III. Els fets han passat aquesta passada nit, quan el veïnat va avisar que quatre encaputxats estaven colpejant els vidres de la botiga. Els agents van arribar al lloc dels fets i els autors van fugir, però van ser capturats en un replà d’un edifici pròxim. Un dels agents va ser agredit durant la detenció.

Els presumptes autors s’havien amagat en un edifici proper. Els agents hi van accedir i van procedir a la detenció. Va ser llavors quan un dels homes va tirar un dels agents per les escales. El detingut ha estat denunciat també per atemptat contra els agents de l’autoritat. El policia es troba bé.

La Policia Municipal de Mollet va intervenir estris com guants, martells, motxilles i passamuntanyes. Els detinguts presenten nombrosos antecedents per delictes de robatori i agressions.

Els quatre individus han estat entregats als Mossos d’Esquadra, a l’espera de passar a disposició judicial.