Adif adjudica les obres de reforma de l’estació de Mollet-Sant Fost

Renfe ha adjudicat les obres de millora d’accessibilitat a l’estació de Mollet Sant Fost per un import de 4.056.291,91 euros a l’empresa UTE BENJUMEA & M I J GRÚAS. Un cop iniciades les actuacions el termini d’execució serà de 16 mesos.

La retirada unilateral de Comsa S.A. per realitzar les actuacions adjudicades al seu moment, va obligar a realitzar un nou projecte per a l’estació de Mollet Sant Fost. La nova adjudicació inclou la renovació i modernització de l’edifici de viatgers i s’afegeix a les ja previstes com:

Construcció d’un pas inferior amb ascensors a ambdues andanes.
Recrescut d’andanes i prolongació fins a 200 metres, el que possibilitarà l’accés al tren des de l’andana
Substitució de la il·luminació existent a les andanes
Urbanització d’accessos
Instal·lació de noves marquesines que cobreixin l’accés als ascensors i les escales

Paral·lelament, amb objecte de millorar l’accés als trens s’han finalitzat les actuacions d’adequació, prolongació i repavimentat de l’andana principal que han comptat amb un pressupost de mig milió d’euros.

Totes aquestes actuacions, informa Adif, permetran adequar les instal·lacions a les necessitats dels més de 10.000 viatgers que diàriament (abans de la Covid-19) utilitzaven aquesta estació.