Surt a licitació el projecte per modernitzar el pavelló de Riera Seca

El Pavelló esportiu municipal de Riera Seca serà rehabilitat i reformat. El projecte es troba en licitació fins al 3 de desembre per un import de 67.000 euros. L’obra serà una reforma integral que modernitzarà i farà més sostenible aquest equipament amb capacitat per a 900 persones i que ja té més de 40 anys. La durada de les obres serà aproximadament de 4 mesos i mig i s’intentarà que afectin el menys possible a les activitats esportives que es duen a terme a l’equipament. L’Ajuntament tindrà el suport de la Diputació de Barcelona.

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, s’ha mostrat molt satisfet i ha afirmat que “era una reforma que ja es va anunciar fa uns mesos i que creiem que és molt necessària per a la ciutat donat que és un pavelló que aplega molts esdeveniments esportius al llarg de l’any i és seu de moltes entitats esportives” i ha afegit “amb la reforma el pavelló serà més sostenible i més modern”.