Alerten de la presència de salsitxes amb agulles destinades a animals a la plaça de Mercè Rodoreda

L’entitat Espai Gos Mollet ha informat aquest dilluns de la troballa de salsitxes amb agulles per la zona de Plaça Mercè Rodoreda i carrer Feliu Tura al barri de Can Gomà. Segons l’entitat la Policia Municipal ja ha pogut recollir algunes d’aquestes salsitxes directament i les tenen en dependències policials.

Els veïns de la zona, davant d’aquest fet, demanen a l’Ajuntament de Mollet que prengui les següents mesures urgents:

– Publicació d’un Ban Municipal i enganxar-lo a les comunitats de veïns i veïnes del barri de Can Gomà.

– Col·locació d’una càmera de seguretat a la part posterior a la masia de Can Lledó que dona a la plaça Mercè Rodoreda, actualment ja existeix una davant de l’edifici i posar cartells avisant de la seva existència.

– Augmentar la presència dels serveis de neteja i de jardineria, ja que l’individu aprofita l’acumulació de fulles o brutícia per a dur a terme les seves activitats delictives.

“No és la primera vegada que passa, en els últims temps hem tingut altres episodis amb salsitxes amb agulles i el perill que comporta per a les persones i els animals”, diuen des d’Espai Gos Mollet. És per aquest motiu que es “demanen accions ràpides, ja que la persona que posa aquestes salsitxes: ho ha fet, ho fa i ho seguirà fent. Fins que no vegi una acció contundent no pararà”.