Monràs proposarà al ple que Alexia Putellas rebi la màxima distinció molletana i que es rebategi el camp Germans Gonzalvo amb el seu nom

L’alcalde de la ciutat amb la futbolista en un acte institucional

L’alcalde de Mollet del Vallès portarà al proper Ple de l’Ajuntament del mes de desembre una proposta perquè la futbolista molletana Alexia Putellas rebi la distinció cívica “Per Mollet”. Així com proposarà a la comissió de nomenclàtor la proposta que el camp de futbol Germans Gonzalvo passi a dir-se Camp de Futbol Alexia Putellas.

Monràs creu que “Alexia Putellas és una jugadora excepcional que porta el nom de Mollet arreu del món i per aquest motiu crec que aquest reconeixement és del tot merescut” i ha afegit que “a més, vull destacar la gran feina que fa per a la visualització i reconeixement de l’esport femení, moltes vegades oblidat i relegat, injustament, a un segon pla.”

També es proposarà a la Comissió de Nomenclàtor perquè ho aprovi el Ple que el camp de futbol municipal Germans Gonzalvo, en el que actualment juga el CF Mollet UE passi a dir-se Camp de Futbol Alexia Putellas. A l’equipament municipal s’inclourà una placa de record dels esportistes molletans Germans Gonzalvo, que permetrà continuar perpetuant el seu record.

En paraules de Monràs, “aquest camp és un espai d’integració i foment de l’esport, valors que han acompanyat al llarg de la seva trajectòria esportiva a l’Alexia”. Monràs ha afegit que “els Germans Gonzalvo van ser uns grans jugadors del Barça que mai oblidarem i van marcar tota una època com ara està fent l’Alexia Putellas, també al Barça”

Putellas ha obtingut la Pilota d’Or que l’acredita com la millor jugadora del món durant 2021 a l’haver guanyat el triplet: Lliga, Copa i Champions, amb el Barça, club del qual és la capitana.

La futbolista nascuda a Mollet ha guanyat 1 Lliga de Campions (2021), 5 Lligues espanyoles (2013; 2014; 2015; 2020 i 2021), 5 Copes de la Reina (2013; 2014; 2017; 2020 i 2021) i 1 Supercopa d’Espanya (2020) amb el Barça i 2 campionats Europeu sub-17 (2010 i 2011) amb la selecció espanyola, a més de rebre nombroses distincions individuals.