Ciutadans anuncia que donarà el seu suport als pressupostos de Mollet de 2022 i permetrà la seva aprovació

El Govern de Mollet del PSC i Podem, que suma 12 regidors,  ha assegurat l’aprovació dels pressupostos municipals de 2022 gràcies  al suport dels 2 regidors de Ciutadans. Aquest dilluns la formació taronja ha anunciat el seu vot positiu a les inversions i despeses de l’any que ve després que el govern local hagi acceptat una desena de les seves propostes.


El grup municipal de Ciutadans Mollet del Vallès (Cs) ha presentat una desena de mesures per als pressupostos municipals del 2021. Els regidors, Eva Guillén i Iván Garrido, han traslladat l’equip de govern a les diferents reunions que han tingut lloc una desena de propostes relacionades amb promoció econòmica, mobilitat, economia sostenible i millora de l’estat dels carrers.


Iván Garrido, regidor-portaveu de Cs ha explicat que “hem avaluat l’estat dels compromisos del govern municipal per als pressupostos del 2021, havent-se dut a terme els compromisos que es van adquirir i hem presentat diferents propostes per a aquests pressupostos de l’any 2022”, ha indicat Iván Garrido, que també ha recalcat que “els pressupostos recullen demandes històriques necessàries per a la ciutat i, a més, s’han acceptat les nostres propostes d’inclusió”.


 Pel que fa a les propostes presentades pel grup municipal per als pressupostos de l’any 2022 s’han centrat en el desenvolupament econòmic de la ciutat i algunes de les propostes són les següents: 1.- Centrar les inversions en les millores d’asfaltatge dels polígons i elaborar un pla de millora de l’estat dels carrers; 2.- Carregadors elèctrics en aquells barris que actualment no disposen; i 3.- Continuar amb l’adaptació de les fonts perquè tinguin el doble sistema de persona-mascota.


Finalment, Iván Garrido ha assegurat que “durant els dos darrers anys possibilitem l’aprovació dels pressupostos amb una abstenció, però que aquest any votarem a favor en haver-se complert les nostres peticions”.