El CAP de Plana Lledó es converteix en centre de vacunació de nens de 5 a 11 anys

Aquest dimecres s’inicia a Catalunya la vacunació contra la COVID-19 dels infants d’entre 5 i 11 anys.
Aquesta vacunació tindrà lloc, principalment, als punts de vacunació poblacionals (PVP), complementats amb altres espais o centres d’atenció primària amb línies pediàtriques.
A la Regió Sanitària Metropolitana Nord els infants es poden vacunar a partir d’avui en algun dels 12 punts habilitats inicialment, dels quals n’hi ha un a Mollet del Vallès. Concretament es vacunarà al CAP Plana Lledó. Al Vallès Oriental també es vacuna al CAP Sant Miquel de Granollers i al CAP Corró d’Avall de Les Franqueses del Vallès.
Alguns d’aquests PVP només vacunaran infants, mentre que en d’altres es vacunaran infants i adults, sempre amb circuits completament diferenciats; o bé es faran cues diferenciades o es separarà la vacunació per horaris.