El Consell de Participació Ciutadana de la Fundació Sanitària Mollet valora positivament els nous projectes d’Institut Oncohematològic i del nou Centre docent 

El Consell de Participació Ciutadana (CPC) de la Fundació Sanitària Mollet (FSM) es va reunir ahir per videoconferència amb 20 membres presents on es va presentar la situació actual de l’activitat, del Covid-19 i els projectes de futur de l’FSM.

Concretament es va explicar el projecte del nou Institut Oncohematològic, un nou espai que englobarà tots els serveis oncològics en un espai confortable pel pacient i per la seva família, i del nou Centre docent en els terrenys annexes de l’hospital. Durant la reunió també s’han presentat altres iniciatives realitzades al llarg de l’últim any tals com projectes de sostenibilitat, de millora tecnològica o de reforç professional i es va donar respondre a les preguntes del Consell.

“Els membres del Consell van valorar molt positivament la informació rebuda i van aprofitar per fer arribar també el seu agraïment a tots els professionals de la Fundació Sanitària Mollet per la seva feina al llarg de tot l’any”, diu la FSM en un comunicat.

Al llarg de la jornada es va donar la benvinguda al nou membre del CPC, la Dra. Mª Dolors Navarro, que s’incorpora al Consell en representació de l’Ordre de Sant Joan de Déu amb una àmplia trajectòria en l’àmbit de representació del pacient. La Dra. Navarro ha presidit el Foro Español de Pacientes i el Fòrum Català de Pacients i ha estat subdirectora de la Fundació Josep Laporte. Actualment dirigeix l’Àrea de Participació i Capacitació de Pacients de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.