Marató de Ràdio Mollet per recollir joguines per la Creu Roja

Creu Roja de Mollet i el Baix Vallès organitza la seva tradicional recollida de joguines

Des de fa 12 anys Ràdio Mollet organitza una marató radiofònica de recollida de joguines per a la campanya, cap nen sense joguines de Creu Roja, on entitats i ciutadania poden fer les seves donacions. La marató compta amb la participació de l’Esplai Xivarri, Centre d’Estudis Mollet i les escoles Sant Jordi, Col·legis Nous, Cal Músic i Agrupació Escolar Anselm Clavé.

La marató de Ràdio Mollet es fa avui divendres 17 de desembre des de les 8 del matí fins a les dues de la tarda a l’avinguda Llibertat, davant del Mercat Municipal.

L’Ajuntament de Mollet del Vallès col·labora, un any més, a la campanya Cap nen sense joguines de Creu Roja. L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, lliura les joguines, noves, no bèl·liques i no sexistes a representats de l’entitat.

Monràs ha mostrat l’agraïment “a Creu Roja per la seva tasca tots els dies de l’any. I especialment amb campanyes tan boniques i necessàries com aquestes, en aquestes dates i en un any tan complicat. L’Ajuntament sempre col·labora amb donació de joguines i també amb aportació econòmica si la recollida joguines de la campanya no cobreix la necessitat. Agraeixo als molletans i a les molletanes que han participat, també, d’aquesta campanya tan solidària i tan necessària perquè cap infant es quedarà sense joguines, tampoc aquest any”.