El Club d’Escacs Mollet organitza un torneig infantil en benefici del Club Social La Llum

El passat dissabte 18 de desembre, el Club d’Escacs Mollet, amb la col·laboració de l’escola d’escacs Jaquememory, va organitzar un torneig d’escacs infantil a benefici del Club Social La Llum de Mollet del Vallès.


Fins a 79 nens i nenes de les escoles de Mollet i rodalia es van citar al Mercat Vell de la ciutat per disputar un torneig dividit per categories escolars i edats, en tres grups (inicial, mitjà i superior).


Es van recaptar 555 euros en total, segons recompte efectuat pels membres del Club Social La Llum.Es van sortejar tres llibres d’escacs, cortesia del professor d’escacs, Jordi de la Riva, que va muntar una parada de material relacionat amb els escacs durant la celebració del torneig.


Bon Preu Esclat i Caprabo van fer donació de dues paneres que es van sortejar també durant la cerimònia de cloenda.
El torneig va començar amb una mica de retard per temes organitzatius, però el Club d’Escacs Mollet destaca el bon comportament de nens i nenes i dels seus familiars i acompanyants, que van permetre un desenvolupament òptim del torneig.