Noves restriccions a l’Hospital de Mollet per la pujadas de la Covid-19 tot i que els ingressos segueixen estables

La Fundació Sanitària Mollet ha anunciat avui noves restriccions de visites d’acompanyants a l’Hospital a causa de l’increment de casos de Covid-19. El règim actual de visites es modifica de dues franges horàries de matí i tarda a una única franja horària de matí de dues hores entre les 12 i les 14:00 h i es manté la limitació d’un únic acompanyant.

Actualment, hi ha 16 persones ingressades positives, una xifra similar a la setmana passada que eren 15. En total s’han donat 14 altes en la darrera setmana i hi ha hagut una defunció.

Segons les dades de la Generalitat de Catalunya, el risc de rebrot en el Baix Vallès se situa en 972 punts i la Rt en 1,43, superant les xifres de la setmana anterior. La setmana passada el risc de rebrot en el Baix Vallès se situava en 776 punts i la Rt en 1,8.