El risc de rebrot es triplica en una setmana al Baix Vallès mentre creixen lleugerement els ingressats a l’Hospital de Mollet

A l’Hospital de Mollet actualment hi ha 28 persones ingressades amb Covid-19. Es tracta de 12 persones més que la setmana passada en que eren 16 els ingressats.
En els darrers dies, segons ha indicat la Fundació Sanitària Mollet,s’han donat 20 altes i hi ha hagut dues defuncions.

Segons les dades de la Generalitat de Catalunya el risc de rebrot en el Baix Vallès se situa en 3.210 punts i la Rt en 2,15. La setmana passada se situava en 972 punts i la Rt en 1,43. Es a dir en una setmana s’ha triplicat la incidència. Es tracta de nivells molts alts que no s’havien vist en aquests dos anys d’epidèmia.

Degut a l’increment de les dades epidemiològiques en el territori i per minimitzar el risc per a persones ateses i professionals, l’accés d’acompanyants es reduirà a una hora dos dies a la setmana, diferents per cada unitat. Només es permetrà l’accés d’un únic acompanyant per persona.