Mollet congela les tarifes del bus urbà per al 2022

Per al 2022 les tarifes del bus urbà de Mollet del Vallès és mantindran en  els mateixos preus que al 2021, per segon any consecutiu, després que així ho han decidit l’Ajuntament de Mollet i el Consell d’Administració de l’Autoritat Metropolitana del Transport.

D’aquesta manera, el 2022, a Mollet, el bitllet senzill és manté en els 2.40 € i el Títol de 10 viatges T-Mollet en els 8.40 €.

Així mateix, l’Ajuntament de Mollet del Vallès ha decidit que també es mantingui congelat el títol de 10 viatges T-10 Mollet Social Jove per a menors de 21 anys i T-10 Gent Gran per a majors de 60 anys i pensionistes costant 4.20 €.

Segons l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, “un any més hem decidit congelar les tarifes, i de cara al 2022 amb més raó, ja que som conscients que molts molletans i molletanes encara estan patint les conseqüències econòmiques que també ens està deixant la pandèmia”. Monràs ha afegit que “el que també ens segueix motivant per aplicar aquestes congelacions és ratificar les nostres polítiques mediambientals apostant pel foment del transport públic per tal de reduir els índexs de contaminació atmosfèrica i acústica”.