Dues persones ferides en un incendi en uns baixos de la Via Ronda

Dues persones han resultat ferides aquest dimarts en un incendi que s’ha produït en els baixos d’un edifici de la Via Ronda de Mollet del Vallès. Segons han informat els bombers aquestes dues persones, veïns de l’edifici, han estat atesos pels serveis del SEM per intoxicació per fum i alguna cremada.

L’incendi s’ha iniciat en uns baixos per motius que no s’han detallat poc abans de les 6 del matí. Els bombers han acudit al lloc amb quatre unitats i han desallotjat els veïns dels pisos de la primera i segona planta de l’edifici amb caràcter preventiu, ja que han quedat afectats pel fum procedent de l’incendi.

Els bombers han donat per apagat el foc que ha afectat els baixos i posteriorment han dut a terme tasques de ventilació i revisió de tots els pisos de l’edifici.