Creixen les defuncions per Covid-19 a l’Hospital de Mollet, pero s’estabilitzen els malalts

A l’Hospital de Mollet actualment hi ha 27 persones ingressades amb Covid-19. La xifra és similar al que hi havia la setmana passada en què els ingressats eren 28.

En els darrers dies, però, segons ha informat la Fundació Sanitària Mollet, han augmentat de forma considerable les defuncions. Aquesta setmana hi ha hagut sis defuncions de positius amb Covid-19. La setmana passada només van ser dos.

En total en aquesta darrera setmana s’han donat 27 altes.

Segons les dades de la Generalitat de Catalunya, el risc de rebrot en el Baix Vallès segueix creixent, arriba a nivells mai vistos i se situa en 5.112 punts i la Rt en 1,75. La setmana passada el risc de rebrot en el Baix Vallès se situava en 3.210 punts i la Rt en 2,15.