L’atur va baixar en 883 persones el 2021 a Mollet

action automotive car employee
Photo by Pixabay on Pexels.com

Aquest desembre, l’atur s’ha reduït a Mollet del Vallès en 883 persones respecte el desembre de 2020, el que representa un descens del 23,4 %.

En aquests moments, el nombre de persones desocupades a la ciutat és de 2.894 i la taxa d’atur se situa en l’11,22 %. 

Pel que fa a les dades comarcals, el Vallès Oriental registrava aquest desembre un total de 20.239 persones aturades, 10 persones menys que el passat novembre i 6.298 persones menys que el desembre de 2020. El descens anual és del 23,7 %.

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha volgut “seguir mostrant la meva satisfacció per unes dades bones, que ens indiquen que la comparativa anual és positiva, i més encara tenint en compte la situació especialment complicada que estan passant moltes famílies de Mollet a causa dels efectes laborals i econòmics que també ha provocat i encara provoca la pandèmia”. Tot i així, “aquest equip de govern no oblida a aquells molletans i molletanes que estan a l’atur, i per aquest motiu, des de l’Ajuntament seguirem prioritzant esforços per revertir aquesta situació”.