Curro Fernández i Cata Sorín, s’enduen el segon Open Parella Escocesa L’Endroit

Els jugadors Curro Fernández i Cata Sorín, s’han endut aquest passat cap de setmana el segon Open Parella Escocesa a Bola 9 L’Endroit després de vencer 7-1 a Juan Avellaneda i Jairo Cobo en una final plàcida pels campions. El tercer lloc ha estat per Israel Rider i Cormi Marne que van perdre 3-6 davant dels campions. Genís Busquets i l’Àlex Sarrià van quedar quarts en perdre 3-6 amb els finalistes.

Cal destacar l’altíssim nivell dels campions, els dos de categories Màster. En Curro Fernández de Palau, té en el seu palmarès un Campionat d’Espanya per equips, un de Catalunya individual Júnior, un Open de Vitòria (considerat un dels més importants a nivell estatal), sis Lligues d’Amoba i un Open Catalunya Popular de Primera. Cata Sorín de Castellar, té set Lligues d’Amoba i un 3r a l’Open Catalunya de Parella Escocesa.

Pel que fa als finalistes, els dos de categoria 2a A. Tant el Juan Avellaneda com el Jairo Cobo, de Mollet, van guanyar primera Lliga d’Amoba de Segona. “És rellevant remarcar el seu mèrit per arribar a la final deixant fora parelles amb més palmarès i categoria”, comenten des de l’organització.

En aquesta edició de l’Open Parella Escocesa a Bola 9 L’Endroit han participat un total de 16 parelles, la majoria de Mollet, però també de Girona, Gavà, Castelldefels, Cornellà, Terrassa, Granollers i Barcelona.

L’Endroit agreix la col·laboració del Restaurant Pitapes i del Bar Castillo en els detalls pels finalistes.