“A Cerca Marketing Digital impulsem l’emprenedoria”

El Team Cerca posa en marxa un projecte per ajudar a emprenedors, autònoms, comerç i pimes a obrir-se camí en el món digital

L’Alba i el Toni del Team Cerca són dos apassionats de la seva feina: els agrada ajudar a emprenedors, autònoms, comerç local i PIMES a obrir-se camí en el món digital. Fan disseny web, gestió de xarxes socials i publicitat online, entre d’altres serveis de màrqueting digital.

– Ens heu comentat que voleu parlar sobre el vostre projecte per emprenedors. Endavant!

– Sí, volem fer difusió d’aquest projecte perquè creiem que pot ser d’interès per als emprenedors que ens puguin llegir. A Cerca considerem que cal potenciar l’emprenedoria a tots els nivells,  ja que els emprenedors són generosos perquè comparteixen allò que saben fer amb els demés i ajuden a tenir una societat millor, gràcies a les seves idees i talent.

Per això, acabem de llençar un paquet per emprenedors molt especial a un preu molt competitiu. Ens hem posat d’acord amb altres professionals del disseny gràfic i la fotografia (gràcies a ells això no seria possible: IG @zoboestudio, @deborarodan i @neno.gallery), per poder oferir un paquet que inclou logotip professional i branding per al teu negoci, fotografia web i una pàgina web a l’alçada.

– Per què heu pensat en llençar aquest projecte?

Nosaltres hem sigut emprenedors, de fet encara ens hi sentim. També hem treballat de la mà d’emprenedors que han confiat en nosaltres i hem pogut detectar que és necessari disposar d’un servei com el nostre, per poder començar el projecte amb garanties. No volem que per culpa d’una mala inversió inicial com per exemple en una web sense estratègia, per exemple, sigui un entrebanc per llençar la teva genial idea.

Malauradament, hem vist com emprenedors han començat la casa per la teulada i han fet inversions molt altes sense cap tipus d’estratègia de màrketing i full de ruta.

– Parleu-nos una mica sobre la vostra agència de màrqueting digital. Per exemple, per què us anomeneu Cerca Marketing?

– Per diversos motius, el més important de tots és que quan poses el cursor al buscador de Google el primer que et surt és la paraula cerca. I això caça perfectament amb el nostre objectiu, que si algú busca el teu servei o producte als buscadors d’Internet, et pugui trobar en les primeres posicions. I això és el que fem, connectar productes i serveis amb el que la gent Cerca.

A més, som pròxims i sensibles amb el consum local, i tot i que pot semblar contradictori amb el món online, no és així. El nostre objectiu és aconseguir que la gent no busqui en les multinacionals allò que també ofereix el comerç de proximitat, potenciant així l’economia local.

– Ens ha agradat una frase que hem trobat a les vostres xarxes socials i que diu… Perquè tot el que fem, ho fem amb amor i dedicació. Perquè sense amor res té sentit.

– Sí, no ho podem evitar, som uns romàntics i uns apassionats del que fem. I ens hem adonat, que això és també el que ens fa ser especials i diferents. El nostre servei va molt més enllà de donar-te preus i paquets impersonals, el que busquem és el millor per a tots i un tracte personalitzat.

Vam començar aquest projecte per ajudar a tots aquells que més ho necessitàvem quan va esclatar la pandèmia, per evitar que es quedessin enrere. Teníem clar que volíem fer màrqueting digital a l’abast de tots, sobretot dels més petits. I continuem i continuarem sent fidels amb aquesta filosofia perquè ens hem adonat que és el que dóna sentit a tot plegat.

Si esteu interessats,  no dubteu en visitar la seva pàgina web www.cercamarketing.cat o al seu Instagram @cerca.marketing

Benvinguts a la cultura #wehelp!