Mollet amb Cuba inaugura el 14è Cicle de Cinema Cubà de Mollet, amb la projecció del documental “Herencia”

Mercat Vell. Dissabte 15 de gener. 17.30h.

Mollet amb Cuba, inaugurarà aquest dissabte 15 de gener el 14è Cicle de Cinema Cubà de Mollet, amb la projecció per primera vegada a Catalunya aquest 2022 del documental “Herencia”, amb la presència de la jove directora Ana Hurtado. L’acte es farà al Mercat Vell a les 17.30 h.

En aquest documental, expliquen des de Mollet amb Cuba, es troba el mestissatge present a Cuba. Històries de vides i personatges que mentre viuen la seva “cubania” porten alhora un patrimoni cultural ric, antic i que ve de lluny. La música és el canal per transgredir, per traspassar, per arribar a diferents aspectes de la societat i de la vida quotidiana. Després de la projecció del documental, es farà un fòrum.

L’eurodiputat d’UNIDES PODEMOS-IU, Manu Pineda, ha anunciat la seva presència a l’activitat. Manu Pineda és secretari de l’Àrea Internacional del PCE i president de la delegació de l’Europarlament per a les relacions UE-Palestina. Manu Pineda ha destacat com activista de la solidaritat especialment amb Palestina i ara també amb Cuba. “Amb la presència de l’eurodiputat a Barcelona es vol contribuir a defensar la sobirania de Cuba, la seva presència normalitzada en la comunitat internacional i la solidaritat que des de tota Europa manifesten persones i entitats cap al poble cubà i la seva sobirania”, expliquen des de Mollet en Comú.