José Reyes y Laura Matamoros vencedors del XXVII Concurs de Fotografia Sant Vicenç

“Rejas de Can Gomà”, de José Reyes, vencedor del tema Mollet

Aquest passat divendres 14 de gener es van lliurar els premis del XXVII Concurs de Fotografia de Sant Vicenç. Enguany s’han presentat 202 fotografies de 51 autors i autores de Mollet del Vallès i d’arreu de l’Estat. El primer Premi de 300 € i diploma de l’edició d’enguany del tema Mollet va ser per a José Reyes Belzunce de Sant Boi de Llobregat per “Rejas de Can Gomà”.


En tema lliure el premi únic de 250 € i diploma va ser per a Laura Matamoros Reyes de Mollet del Vallès per “Pau”.
En el tema Mollet el segon premi de 200 € i diploma per a Rubén Gaona Luque de Mollet del Vallès per “Reflejos”. El tercer premi de 150 € i diploma va ser per a Laura Griera Vila de Mollet del Vallès per “La Remei es jubila”
Posteriorment, a l’entrega de premis es va inaugurar l’exposició de les fotografies que es pot veure al Centre Cultural La Marineta fins el 31 de gener.


Com és tradicional, l’acte també ha servit per donar el tret de sortida de la Festa Major d’Hivern.
Per la regidora de Cultura, Mercè Pérez, “és un orgull veure com una de les iniciatives culturals més importants de la nostra ciutat segueix creixent després de 27 anys, i malgrat la situació complexa que estem vivint, un any més hem tornat a batre el rècord de participants”. Pérez també ha volgut “agrair a tots els autors i autores de Mollet i d’arreu de l’Estat per participar en aquest concurs i animo a la ciutadania a visitar l’exposició de la Marineta que estarà oberta al públic fins a finals de mes”

“Pau” de Laura Matamoros vencedora del tema lliure