La Festa Major de Sant Vicenç recupera la majoria d’activitats

Els gegants tornen al carrer després d’un any d’absència. Imatge de la cercavila de l’any 2020

La Festa Major d’hivern de Sant Vicenç es torna a celebrar amb la majoria d’activitats habituals, com ara la presentació de la revista Notes, la Nit de l’Esport o les actuacions musicals. La programació comptarà amb una trentena d’actes, que se celebraran fins al 30 de gener amb mesures de seguretat i aforaments limitats a causa de la Covid. Els principals actes de l’any passat es van haver d’anul·lar a causa de la pandèmia.

L’Ajuntament i el Centre d’Estudis Molletans presentaran el número 37 de la revista Notes el dissabte 22 de gener a la Sala Fiveller, a les 12:30 hores. El mateix dia, a les 18 hores, tindrà lloc la 41ena Festa de la Ràdio al Centre Cívic Can Borrell, on es lliuraran els premis Micròfon i Notícia de l’any.

Concerts i actuacions

Dani Nel·lo y los saxofonistas salvajes oferiran un concert el divendres 21 de gener a les 21 hores al Mercat Vell. Les entrades es podran adquirir a molletvalles.koobin.com, a La Marineta o al mateix Mercat Vell el dia del concert si encara en queden.

El dissabte 22 de gener a les 21 hores al Teatre Can Gomà hi haurà l’espectacle ‘Un País de Festa’, a càrrec de l’Esbart Dansaire de Mollet. Les entrades també es podran adquirir a través de molletvalles.koobin.com i una hora abans a la taquilla si no estan exhaurides.

El Mag Lari portarà a Mollet l’espectacle ‘Una nit amb el mag Lari’ al Teatre Can Gomà, el dissabte 29 de gener a les 18 i a les 20:30 hores. Les entrades s’hauran d’adquirir prèviament a www.entrapolis.com.

La Nit de l’Esport

La Nit de l’Esport també es tornarà a celebrar de forma presencial al Teatre Can Gomà, el divendres 28 de gener a les 20 hores.

La cultura tradicional torna al carrer


La Festa Major també recupera els actes de cultura tradicional al carrer, com ara la Trobada o la Cercavila de Gegants, que se celebrarà el diumenge 23 de gener al matí.

La regidora de Cultura, Mercè Pérez, ha explicat que “la Festa Major de Sant Vicenç torna a recuperar l’esperit d’abans de la pandèmia, però amb tota la prudència i les mesures de seguretat necessàries per evitar nous contagis: distància, mascaretes, gels hidroalcohòlics i aforaments limitats. Els actes, això sí, es podran veure alterats o suspesos en funció de l’evolució de la pandèmia”.