El Museu Abelló presenta un conte infantil teatralitzat dels viatges del pintor molletà

Museu Abelló. Dissabte 22 de gener. Diversos horaris.

El Museu Abelló de Mollet del Vallès presentarà aquest dissabte 22 de gener el conte De viatge amb Joan Abelló i els seus personatges És una activitat familiar inclosa en la celebració de la Festa Major d’hivern de Sant Vicenç 2022.

De viatge amb Joan Abelló i els seus personatges és un nou conte infantil que es presentarà al Museu Abelló, seguida d’una visita exprés a la Casa del pintor amb la Garriganga, l’Arlequí i la Wawa.

Aquests tres personatges surten de les obres de la Casa del pintor i expliquen els viatges de l’artista molletà a través del món del teatre. El conte fa viatjar amb la imaginació per ciutats com Venècia o Praga, per països com la Xina, el Japó o Indonèsia i per terres africanes, que tant van inspirar Joan Abelló.

La regidora de Cultura, Mercè Pérez Piedrafita, convida als nens i nenes i a les seves famílies i amistats que “no dubtin a acompanyar-nos en aquest viatge fascinant amb el genial pintor molletà i els seus personatges perquè de ben segur que aprendran i es divertiran”.

L’activitat es portarà a terme la diada de Sant Vicenç, el dissabte 22 de gener, en diversos horaris: 16 h, 16.30 h, 17 h, 17.30 h, 18 h i 18.30 h. Hi haurà un passi jove (12-15 anys) a les 19 h.

De viatge amb Joan Abelló i els seus personatges és una activitat gratuïta amb inscripció prèvia al web