Ràdio Mollet guardona el CB Mollet i Alexia Putellas

El president del CB Mollet amb l’alcalde de la ciutat a la gala

Com ja és tradicional per la Festa Major de Sant Vicenç, Ràdio Mollet ha donat a conèixer aquest dissabte en una gala que enguany s’ha celebrat al Centre Cívic de Can Borrell els guanyadors del Micròfon de l’any i la Notícia de l’Any. El primer premi és per a la futbolista del FC Barcelona Alexia Putellas, i el de la Notícia de l’Any ha estat per l’ascens del CB Mollet.

Els principals premis van ser el Micròfon i la Notícia de l’Any però, com sempre, també es concedeixen quatre mencions especials que enguany han estat aquestes:

  • Menció especial per al Mercat Municipal pel seu 25è aniversari.
  • Menció especial per al Club Ciclista Plana Lledó pel seu 40 aniversari
  • Menció especial per a la Penya Barcelonista pel seu 50 anys aniversari.
  • Menció especial per a l’Escola Municipal de Música i Dansa pel seu 30 aniversari.

Micròfon de l’Any

Putellas ha guanyat durant el 2021 tots els premis col·lectius (Lliga, Copa i Champions) i individuals (Pilota d’Or, Creu de Sant Jordi i The Best, entre d’altres). A més, l’Ajuntament de Mollet del Vallès l’ha distingida amb la distinció cívica ‘Per Mollet’. La futbolista no va poder recollir el premi al trobar-se concentrada amb el FC Barcelona, però va fer arribar el missatge que se sentia agraïda per aquest reconeixement.

L’Ajuntament i Putellas estan mirant de trobar la data on la futbolista podrà recollir en un acte ciutadà la distinció cívica ‘Per Mollet’, així com el trofeu de Micròfon de l’Any 2021 Ràdio Mollet.

Notícia de l’Any

La Notícia de l’Any, per la seva part, va ser per l’ascens del Club Bàsquet Mollet, la qual cosa ha estat considerat com una fita històrica. La temporada 2020/2021 el Club Bàsquet Mollet va estar campió de la lliga regular del seu grup, va quedat tercer classificat a la fase d’ascens a la LEB plata el que va significar el seu ascens a la LEB Plata on juga aquesta temporada.

L’alcalde Mollet del Vallès, Josep Monràs, va destacar que “la ràdio local és un servei públic essencial per comunicar que passa dia a dia a Mollet”. L’alcalde, així mateix, va felicitar a tots els guardonats, amb especial referència a la futbolista Putellas, que va assegurar que “s’ha convertit en la millor ambaixadora de Mollet”.