El cicle Arts i Escena oferirà una trentena de propostes culturals entre febrer i maig

L’Ajuntament de Mollet ha fet pública la programació del cicle cultural Arts i Escena que es farà del febrer al maig d’enguany.
Arts i Escena presenta en els pròxims mesos una trentena de propostes culturals per a tots els públics i gustos. Entre els espectacles previstos es podrà veure Sis dies corrents, l’última pel·lícula de la molletana Neus Ballús el 18 de febrer al Mercat Vell. També es podrà veure a Pepa Plana, Jordi Coromina, Los Gavilanes, Concert Paradiso o Històries de gent migrant

LA PROGRAMACIÓ:

Arts escèniques

· Ovelles, una comèdia que reflecteix els joves que s’independitzen i no tenen la vida que havien somniat. Amb un trio de joves actors televisius, Sara Espígul, Biel Duran i Eduard Buch. Al Teatre Can Gomà, el 12 de febrer.

· Veus que no veus, amb les pallasses Pepa Plana, tot un referent del clown, i Clara del Ruste. Al Teatre Can Gomà, el 12 de març, amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de la Dona.

· Del caos a l’èxtasi. L’univers poètic de David Jou, amb l’actor molletà Jordi Coromina i el ballarí i coreògraf Francesc Bravo. Al Teatre Can Gomà, el 29 d’abril, Dia Internacional de la Dansa.

· La sarsuela Los Gavilanes, de l’Associació Fòrum Abelló, Cia de Sarsuela, que enguany fa 30 anys que la va escenificar. El 29 de maig, al Teatre Can Gomà.

Arts plàstiques

· Històries de gent migrant, una doble exposició sobre les persones de Mollet que han vingut de prop i també de lluny. Per una banda, una exposició fotogràfica a partir d’una mostra participativa de persones de diferents indrets que va iniciar el seu procés migratori i es van instal·lar a Mollet. Del 21 d’abril al 22 de juliol a La Marineta.

De l’altra, una mostra participativa on es tracta la diversitat de vivències, el viatge, el dol, la memòria, el somnis… Del 21 d’abril al 4 de setembre al Museu Abelló.

· Trazos de Eroguro, de l’il·lustrador ciberpunk Skip O’Neil, influenciat pel surrealisme i els corrents estètics japonesos com l’eroguro. Del 4 al 28 de febrer a La Marineta.

Arts musicals

· Concert paradiso. Cases. Gorina. Morricone, amb Carles Cases Strings Band, que reinterpreta les bandes sonores més conegudes d’Ennio Morricone i que comentarà en directe pel periodista de cinema Àlex Gorina. El 7 de maig al Mercat Vell.

· Al cicle Veus en femení, La de Nadie, amb l’Alba Estebanell i el Jordi Rodríguez, que fusionen la música moderna amb temes propis i versions de cançons de Chavela Vargas, Silvia Pérez Cruz o Las Migas. El 25 de març a El Lledoner.

Arts visuals

· Sis dies corrents, l´última pel·lícula de la molletana Neus Ballús. El 18 de febrer al Mercat Vell.

· L’Habitació del Farmacèutic 2022, mostra audiovisual col·lectiva de creadors emergents que mostren curtmetratges, documentals, vídeoart, vídeo-mapping… El 22 d’abril a La Marineta.

· Festival de Cinema La Gran Pantalla! Es posaran en pantalla interseccions poc visibilitzades, com gent gran LGTBIQ+, gent gran migrada i gent gran i feminismes, entre altres. Del 20 de febrer al 22 de maig a El Lledoner.

La regidora de Cultura, Mercè Pérez Piedrafita, ha comentat que “de nou presentem una programació cultural de qualitat per als propers mesos, una programació molt variada i, com sempre, pensada per a tots els públics i gustos”.