La comunitat musulmana Al-huda suspèn les concentracions de davant de casa de l’alcalde d’aquesta setmana

Imatge de la concentració del divendres passat. Foto: Al-huda

La comunitat musulmana Al-huda ha anunciat que suspèn les concentracions de davant de casa de l’alcalde d’aquesta setmana. Segons ha informat l’entitat en un comunicat adreçat als veïns de Mollet, desconvoquen les concentracions previstes pel divendres 28 de gener i el diumenge 30 de gener a la Rambla Pompeu Fabra.

L’entitat, que el passat divendres dia 21 es va tornar a concentrar davant de la casa de l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, justifica aquesta decisió per respectar “el descans dels veïns”.

“Després de quatre setmanes seguides al mateix lloc, no volem causar molèsties seguides i més en cap de setmana a tercers innocents i disculpem a tots els veïns per les molèsties anteriors sense voler-ho intencionadament”, es diu a l’escrit d’Al-huda.

La decisió es pren després que la setmana passada l’entitat musulmana va demanar permís no només per seguir fent les concentracions tots els divendres a la Rmabla Pompeu Fabra sinó també per incrementar-les als diumenges.