El Tribunal Superior (TSJC) considera que Al-huda no pot fer les concentracions davant de la casa de l’alcalde

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha comunicat al Departament d’Interior de la Generalitat que l’Associació Al Huda ha de canviar el lloc de les seves concentracions. Ara, Al-huda ha de presentar un nou emplaçament. L’Ajuntament ha ofert la plaça Major, davant de la Casa de la Vila.

L’Ajuntament va presentar un contenciós-administratiu davant del TSJC per canviar l’emplaçament de les concentracions que aquesta associació estava fent davant del domicili de l’alcalde de Mollet del Vallès.

El magistrat ponent estima la mesura sol·licitada per l’Ajuntament “acordant la modificació del lloc de celebració”. Així mateix, li comunica al Departament d’Interior de la Generalitat perquè es compleixi la seva decisió.

En l’argument, el magistrat estima que la proximitat de centres escolars i d’altres tipus d’instal·lacions pot generar “l’alteració de l’orde públic”.

A més a més, s’estima que cal respectar “la privacitat i la intimitat dels veïns i de les veïnes”.

L’alcalde Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha afirmat que “estic satisfet de la decisió de la Justícia que, un cop més, ha donat la raó als arguments que l’Ajuntament sempre ha explicat i torno a lamentar el silenci del conseller d’Interior”.